Schoonmaak

Werken in de schoonmaak zorgt voor een zichtbaar resultaat aan het einde van je werkdag. Een opgeruimde werkruimte zorgt ervoor dat de werknemers tevreden en met een ‘schoon’ gevoel aan het werk kunnen. Ben jij geroepen voor een baan in de schoonmaak, en wil je dat dit makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld jou gezinsleven? Bij werkenbijschotgroep ben je aan het juiste adres!

Werkenbijschotgroep is de website van schotgroep services, een werving en selectiebureau gespecialiseerd in de branches schoonmaak, industrieel en logistiek in de regio Rotterdam.

Omdat werken in de schoonmaak een vak is, vinden wij het belangrijk dat onze collega’s weten hoe het werk naar wens van de opdrachtgevers uitgevoerd wordt. Je moet feeling hebben voor de schoonmaak en absoluut niet vies zijn van wat vuil hier en daar.

Als je werkt in de schoonmaak is het mogelijk deze uren zeer flexibel in te delen, zo is het perfect te combineren met een druk gezinsleven of andere verplichtingen. Ook is werken in de avonduren, weekenden en feestdagen mogelijk, zo is het voor werkelijk iedereen mogelijk te werken in de schoonmaak.

Werkenbijschotgroep biedt verschillende banen aan in de schoonmaak zo is er de mogelijk werkzaam te zijn binnen de facilitaire schoonmaak maar ook binnen de stop werkzaamheden. Facilitaire schoonmaakwerkzaamheden zijn het schoonmaken van kantoren, kantines, kleedruimten en sanitaire voorzieningen. Werken binnen stops van grote bedrijven is eigenlijk niets anders, maar omdat er veel meer vervuiling is door de grote hoeveelheid mensen moeten er ruimten meerdere keren per dag worden gereinigd. Werken tijdens stops is dan ook keihard werken, dat maakt het uiteraard niet minder leuk want ook werken tijdens de stops doe je in een super leuk en gedreven team! Ben je op zoek naar een baan als schoonmaakmedewerkster klik dan hier!